my name is nur najiihah ,welcome to my blog!!

this year ! just all about me

hyep long time ! x update . ok the title is this year its mean 2012 !
OK minggu lepas baru habes exam . minggu depan raye ! so x tahu lagi keputusan exam . . memang mendebarkan nak menunggu eh . tapi dah lepas and dah lega hmmm. . cume tinggal last final exam je lagi moge2 tahun depan x turun kelas ! hopefully haha . and next year PMR ! walaupon kiteorang punye batch last ambek PMR ! ok untonglah budak form 1 tahon ni x de exam dan x payah nak pikir2 PMR  and dieorang just focus on SPM jerh haih ! ok i felt pity for student in form 3 cause dieorang exam meyh PRA-PMR haha minggu lepas , habes kelam bin kabot dieorang nak revision ! haih aq ni sebok gelakkan org ! tahon depan kan aq PMR ! so tahon depan memang x raye lah aq kan ! just like waktu aq UPSR  lansong x raye hmmm kesian aq kan . . hah ! ckp pasal raye aq blom lagi beli baju raye . . cause nak SALE raye punye pasal haha . . saye memang org yg berjimat haha jyeah ! ok just that from me tajok bukan main kan aq nih tapi story aq memang x boley lagi panjang kan haha. . ok aq tahu x lawak x payah gelak klu nak gelak jugak mesti ikhlas dari hati k haha k bye bye bye !